Tori ja kahvila Luikalassa ja Sappeen kylässä

Sappeen kesätorilla oli viime viikonloppuna 15 kauppiasta ja tuotevalikoima painottui käsitöihin. Oli lapasia, kankaita, mattoja ja monenlaisia puuesineitä. Joukkoa täydensivät leivonnaiskauppiaat ja Tauno Saario Luikalasta, jonka tuoreet muikut ja talkkunajauhot kävivät kaupaksi myös Sappeessa, vaikka samanlaista jonoa ei Taunon ”tiskille” muodostunutkaan kuin joskus Luikalassa. Yhtään vihannesten, kukkien tai marjojen myyjää ei paikalla ollut.

Ensi lauantaina on mahdollisuus piipahtaa torilla ja kahvilassa Luikalassa ja Sappeessa, kun sappeelaiset päättivät pitää ensin kesänäyttelyn ja sitten neljä toria peräkkäin, joten yksi on yhtä aikaa Luikalan kanssa. Kirjasto on vain Sappeessa. Kummankaan torin tuotevalikoimaa ei kannata ennakoida. Onkohan Luikalassa muikkuja? Entä hernekeittoa? Ehtiikö mansikkakauppias Sappeeseen? Mitä Pertti Isoaho kääräisee burriton sisään? Luikalassa käsitöiden myynti ja kahvila alkavat jo kello 12 ja muiden tuotteiden myynti kello 13. Sappeessa tori, kahvila ja kirjasto avautuvat kello 13.