Unikeon aamu Kuohijoella

Kuohijoen kesän kohokohtiin kuuluva Unikeon aamu järjestetään totutusti unikeon päivänä 28.7. Ohjelma alkaa Kuohijoen sillalla yhdeksältä aamulla. Unikeon aamuherätyksen lisäksi luvassa on monenlaista ohjelmaa Pälkäneen kunnan tervehdyksestä ja kukituksista aina yhteislauluun ja tanssiin. Tapahtumassa voi ostaa arpoja ja paikalle tulee myös Paavo-paloauto. Kuntalaiset ja kesäasukkaat ottavat toisistaan mittaa köydenvedossa. Ohjelman päätyttyä Veparilla on tarjolla yhteiset aamukahvit.

Tämän vuoden Unikeon aamun musiikista vastaa Kukkia Ensemble, johon kuuluvat viulisti Riikka Westerlund sekä harmonikkaa soittava Elina Leskelä. Yhtye soittaa klassisia kappaleita sekä tuttuja iskelmiä ja tansseja. Se pyrkii tuomaan musiikkia paikkoihin, joissa ei ole ennen pidetty konsertteja. Yhtyeen voi tänä kesänä nähdä myös Pälkäneellä  Tahteja Torilla -tapahtumassa 8.8.

Unikeon aamu alkaa unikeon aamuherätyksellä.