Antiikkiväki ja keräilijät kohtaavat viikonloppuna Aitoossa

Pälkäneellä viikonloppuna järjestettävät Keräilykuume Antiikki- ja Keräilymessut kokoavat antiikkiväen ja keräilijät Aitoon Honkalaan. Kuudetta kertaa järjestettävä tapahtuma tuo Aitooseen kolmisenkymmentä antiikki- ja keräilyalan kauppiasta ympäri Suomen.

Tapahtuman tuottaja Torsti Nieminen tapahtuman järjestävästä ExpoNovasta kertoo, että myynnissä on esimerkiksi design-lasia, keittiöantiikkia, keräilyrahoja, vanhoja kalusteita, antikvaarista kirjallisuutta, koruja, hopeaa ja keräilypostikortteja. Vanhojen rahojen ja postikorttien asiantuntijat arvioivat yleisön mukanaan tuomia keräilykohteita.

Aitoossa järjesetään viikonloppuna Antiikki- ja Keräilymessut.

Antiikki-ja Keräilymessut Aitoon Honkalassa 4.-5.8. lauantaina ja sunnuntaina kello 10-16. Lisätietoja tapahtumasta www.kerailykuume.fi