Kävellen Kuohijoen historiaan

Perinteinen Kukkian kotiseutukierros vaelletaan 4.8.2018 kello 13.00 Kuohijoella. Kokoontuminen Lammintien risteysalueella mistä kävellen jatketaan Kuohijoen sillalle. Matkan aikana paikalliset asiantuntijat Arto Tyrnin johdolla kertovat kylän alkuvaiheista monine kuntakäännöksineen tähän päivään saakka. Matkalla kuullaan myös eri maatilojen muodostumisista ja jakaantumisista sekä niiden omistajista ja suvuista. Monet kylän värikkäät jo edesmenneet persoonat saanevat huomiota reilun tunnin kestävällä matkalla.

Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus tutustua kylän kahvi- ja ravitsemuspalveluihin sekä pulahtaa virkistäytymään hyvässä uimarannassa Kukkian kirkkaaseen veteen, mikäli ilmat sitä edelleen edellyttävät. Kimppakyytiä Luopioisista voi kysellä Erkki Toivarilta 040 361 4304. Maksuttoman tilaisuuden järjestää Kukkia-Seura ry.