K-Kinon syyskausi alkaa lauantaina

Kangasala-talon elokuvateatteri K-Kino palaa kesätauolta. Syyskausi avataan Mamma Mia! Here We Go Again -musikaalilla, koko perheen Puluboin ja Ponin elokuvalla sekä 14.8. ennakkoensi-iltaan tulevalla elokuvalla Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja.

Mamma Mia! Here we go again on vauhdikas kesäelokuva.

– Mikäs sen hauskempaa, kuin saada aloittaa syyskausi pahoittamalla mielensä yhdessä Mielensäpahoittajan seurassa oikein luvan kanssa. Mamma mia sitten korjaa oloa ja vie tunteet taas ihan toiseen äärilaitaan, kuvailee K-Kinon ohjelmasuunnittelusta vastaava Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

Mamma Mia! Here We Go Again on todellinen hyvän mielen kesäleffa, joka esitetään K-Kinossa heti syyskauden avauspäivänä 11. elokuuta. Vuosikymmen on kulunut siitä, kun Mamma Mia! -elokuva nousi valtavaksi menestykseksi ympäri maailmaa. Nyt palataan Kalokairin saarelle Kreikkaan, uuden ABBAn kappaleisiin pohjautuvan musikaalin pariin. Rooleihinsa palaavat muun muassa Oscar-voittaja Meryl Streep Donnana, Julie Walters Rosiena ja Christine Baranski Tanyana.

Puluboin ja Ponin leffa sopii koko perheelle.

K-Kinon lasten syksyn avaa a Puluboin ja Ponin leffa lauantaina 11.8.  Mari Rantasilan ohjaama koko perheen elokuva perustuu Veera Salmen huippusuosittuun Puluboi ja Poni -kirjasarjaan. 7-vuotias Poni-tyttö (Jenni Lausi) ei halua koululaiseksi. Hän pukeutuu mieluummin tekoturpaan ja laukkaa kaupungin katuja villinä ja vapaana. Mikä avuksi, kun aikuiset eivät ymmärrä?

Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja nähdään ennakko ensi-illassa jo 14.8.

Tiina Lymin ohjaama Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja on hauska ja sydämellinen elokuva vakavista aiheista. Päärooleissa nähdään Heikki Kinnunen ja Satu Tuuli Karhu. Elokuvan ennakkoensi-ilta nähdään jo 14. elokuuta.

K-Kinon liput on saatavilla verkkokaupasta sekä 30 minuuttia ennen elokuvan alkua K-Kinon omasta lipunmyynnistä. Kaikki elokuvat ja näytökset: www.k-kino.fi.