Elinkeinoyhtiölle johtaja Kangasalla

Business Kangasala Oy:n hallitus on valinnut yhtiön ensimmäiseksi toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri, kauppatieteiden maisteri Päivi Kuusivaaran.

Kuusivaara siirtyy tehtävään Espoon uusyrityskeskuksen johtajan paikalta. Tätä ennen hän on työskennellyt muun muassa Suomen Liikemiesyhdistys ry:n toiminnanjohtajana sekä taloushallintojärjestelmän kehittäneen ja markkinoineen Lemonsoft Oy:n toimitusjohtajana. Lisäksi Kuusivaaralla on kokemusta myynti- ja kirjanpitotehtävistä.

Business Kangasalan hallituksen puheenjohtajan Tapio Tulenheimon mukaan pestiin oli viitisenkymmentä halukasta. Kuusivaaran valinnan perusteena olivat koulutus, monipuolinen työkokemus, haastattelussa saatu vaikutelma, henkilökohtaiset ominaisuudet sekä soveltuvuusarvioinnin tulos.

Keväällä kaupungin perustaman, yrityspalveluita tarjoavan Business Kangasalan työntekijöiksi siirtyvät vielä loppuvuodesta kaikki kaupungin elinkeinopalveluiden nykyiset työntekijät.

Päivi Kuusivaara.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?