Kuhmalahden maajussi kahmi roppakaupalla kirjeitä

Antti-Jussi Heikkilä on asunut koko ikänsä Kuhmalahdella. Alakoulun hän kävi Pohjassa ja yläkoulun Sariolassa. Lukionsa Heikkilä kävi Kangasalla.

Kuhmalahtelainen Antti-Jussi Heikkilä selvisi eteenpäin MTV3:n Maajussille morsian -ohjelmassa. Heikkilä on neljän maajussin joukossa, joiden elämää ja elämänkumppanin etsintää seurataan televisiossa sarjan seuraavissa jaksoissa.

Maanantaina esitetyssä jaksossa ohjelman juontaja Vappu Pimiä kiikutti Heikkilälle valtavan kirjekasan mahdollisilta morsianehdokkailta. Heikkilälle kirjoitettiin kymmenittäin kirjeitä.

– Kirjeitä tuli sopivasti. Määrä tyydytti kyllä, Heikkilä totesi.

31-vuotias Heikkilä on maitotilallinen Kuhmalahden Kivisalmesta. Miehen isännöimällä Kuusisen tilalla on 85 lehmää sekä kissa. Heikkilä on isännöinyt tilaa vuodesta 2014 alkaen. Hänen vanhempansa ovat edelleen aktiivisesti tilan töissä mukana. Tilaan kuuluu myös peltoa ja metsää.