Selkäyhdistyksen toiminta laajenee Kangasalla

Tampereen seudun selkäyhdistyksen toiminta laajenee tänä syksynä Kangasalla, kun uimahalli Kuohussa alkaa yhdistyksen toinenkin vesivoimisteluryhmä. Kuohun keskiviikkoinen vesivoimisteluryhmä saa rinnalleen toisenkin ryhmän, joka järjestetään perjantaisin.

Lämminvesivoimistelu on tarkoitettu kaikenikäisille aikuisille, myös työssä käyville. Vaihteleva vedenvastus lisää liikkeiden tehokkuutta ja pehmentää samalla liikkeen voimaa.

– Kuohun ryhmiin ovat tervetulleita kaikki aikuiset, myös muut kuin yhdistyksemme jäsenet. Usein luullaan, että pitää olla selkäsairas, jotta voi osallistua. Yhdistyksen yksi tarkoitus kuitenkin on, että alettaisiin hoitaa itseä jo ennaltaehkäisevästi, ettei mitään vaivoja tulisikaan, Tampereen seudun selkäyhdistyksen liikuntavastaava Pirkko Lahtonen painottaa.

Tampereen seudun selkäyhdistys on toiminut 25 vuotta, ja siihen kuuluu noin 600 jäsentä. Tarkempia tietoja yhdistyksestä löytyy osoitteesta www.tamselka.fi.

– Liikunta on ykkösjuttu, mutta yhdistys on muutenkin aktiivinen. Toimintaamme kuuluu esimerkiksi teatteria, retkiä ja ilmaisluentoja Tampereen Sampolassa, Lahtonen luettelee.