Yleisövessa Luopioisten torille

Kirjoittaja toivoo Luopioisten torille wc:tä asiakkaiden ja kauppiaiden käyttöön.

Meillä täällä Luopioisissa on hyvin toimiva ja vilkkaassa käytössä oleva (kesä)tori, mutta torilla ei ole yleisövessaa. Toriasiakkaiden kuin myös kauppiaidenkin vessatarpeista tulee kunnan huolehtia, eikä heitä voida velvoittaa puskapissalle tai käymään tarpeillaan kahviloissa tai kaupoissa.

Torilla sijaitsevaan pieneen hirsirakennukseen, jossa on jo vesipiste valmiina, ei vessan järjestäminen nykytekniikalla pitäisi olla vaikea asia.

Luopioisista on monta edustajaa Pälkäneen kunnanvaltuustossa, ja heille heitänkin tässä puolueesta riippumatta haasteen nykypolitiikan kielellä näin: Kuka Teistä ottaa vessa-asiasta kopin ja hoitaa sen maaliin? Ja mahdollisimman pian, ainakin ennen ensi kesää! Näin tulisi aika helposti niin sanotusti sulka hattuun.

Antti Karttunen,

Luopioinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?