kukkialle.fi vie kehittyviä Kukkian kyliä maailmalle

kukkialle.fi -sivustolle on koottu tyytyväisten muuttajien tarinoita.

Verkkosivusto kukkialle.fi on Kukkiajärven ja sen ympäristön kylätoimintasivusto. Sivuston tavoitteena on tehdä kylien elämää, ympäröivää luontoa, elinkeinoja ja lähipalveluja sekä tapahtumia ja liikuntamahdollisuuksia tunnetuksi. Sivustoa hallinnoi Luopioisten Yrittäjät ry.

kukkialle.fi -sivusto perustettiin vuonna 2010 Tervetuloa Kukkialle -hankkeen tuloksena. Hanke sai tukea ELY-keskukselta. Sivustoa on kehitetty edelleen ELY-rahoitusta saaneissa jatkohankkeissa, joita ovat olleet Kukkia Virkistyskäyttöön sekä Kulttuurin Kukkia. Tällä hetkellä sivustoa täydennetään Kukkia Maailmalle –kansainvälistysmishankkeen tuottamilla näkökulmilla ja aineistoilla.

Kalenteri kertoo, mitä Kukkian ympärillä tapahtuu.

kukkialle.fi -sivusto on uusittu täysin vuoden 2018 aikana. Se on saanut uusia pääotsikoita, joita ovat muun muassa Kukkiajärvi, Kukkian Kylät sekä Kotiin Kukkialle.

Tapahtumahakemistoa on edelleen kehitetty ja sieltä löytyy myös Minne tänään ja Minne huomenna -pikahakemistot. Sivusto toimii nyt kokonaisuudessaan sujuvasti mobiililaitteissa.

kukkialle.fi esittelee myös Kukkian seutukehityshankkeita ja projekteja. Näitä ovat edellä mainittu kansainvälistymiseen liittyvä Kukkia Maailmalle, matkailuun keskittyvä Kukkian Kierros, Pirkanmaan/Kanta-Hämeen sekä Päijänteen välistä luontomatkailukokonaisuutta esittelevä Tavastia Lakeland sekä uusimpana juuri käynnistynyt Suomen Älykkäin Kylä -projekti, jossa Kukkian Kylät on 32 muun kylän ja alueen kanssa mukana.

kukkialle.fi -sivuston kautta voi tutustua Kukkian kyliin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?