Vesilahden johtajan paikka menossa ohi Hirvoselta

Vesilahden kunnanjohtajan virkaa hakenut Pälkäneen hallintojohtaja Tuomas Hirvonen ei pärjännyt hakuprosessin loppumetreillä. Hirvonen eteni 36 hakijan joukosta haastateltujen kuuden kärkiehdokkaan joukkoon sekä soveltuvuustesteihin lähetettyyn kolmikkoon.

Viikko sitten järjestetyn paneelikeskustelun jälkeen rekrytointityöryhmä asettui kuitenkin yksimielisesti Anne Heusalan taakse. Myös maanantaina kokoontunut kunnanhallitus esittää valtuustolle, että uudeksi kunnanjohtajaksi valitaan Kuhmoista nykyisin johtava Heusala. Hänen kieltäytymisensä varalle esitetään Riku Sireniä, joka toimii nykyisin Pirkanmaan liiton projektipäällikkönä.

Vesilahden kunnanvaltuuston on tarkoitus päättää kunnanjohtajan valinnasta syys–lokakuussa. Vesilahden nykyinen kunnanjohtaja Erkki Paloniemi jää eläkkeelle ensi vuoden alussa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.