Reetta Heikkilä auttaa terveempiin ja liikunnallisempiin elämäntapoihin

”Kohentunut lihaskunto vei selkäkivut”

Reetta Heikkilä räätälöi ohjelman asiakkaan mukaan.

”Olo on ollut kaikin puolin hyvä. Olen ollut hyvällä mielellä, jaksanut mielestäni arkea paremmin ja unen laatu on parantunut myös. Säännöllinen ja järkevä treenaaminen on mielestäni vaikuttunut hyvin positiivisesti ja kokonaisvaltaisesti hyvinvointiini.

Kuntoremontti voi sisältää kuntosaliharjoittelua. Kohentuva lihaskunto auttaa jaksamaan sekä vähentää kipuja ja kolotuksia.

Lihaskunto- ja voima ovat kasvaneet. Olen päässyt painoharjoittelussa eteenpäin, mutta erityisen iloinen olen siitä, että jaksan tehdä raskaitakin piha- ja puuhommia entistä paremmin eivätkä lihakset enää kipeydy kuten aikaisemmin. Oletan, että lihakset myös tukevat entistä paremmin esimerkiksi selkää, koska selän tai muunkaan kehon alueen kipuja ei juuri ole, vaikka olisi koko päivän huhkinut puuhommissa tai vastaavissa.

Kivuttomuudesta voisin kertoa lisääkin. Harjoitteluohjelmien lisäksi olen käynyt säännöllisesti hierojalla ja uskoisin, että nämä yhdessä ovat tehneet sen, ettei minulla juuri ole enää kehossa kipuja tai kolotuksia. Hierojan mukaan on kyllä kireyksiä, etenkin ’takajaloissa’, mutta kiputiloja ei.”

Näin kertoo yksi Reetta Heikkilän valmennettava asiakastarinassaan. Aitoolainen liikunnanohjaaja ja personal trainer auttaa sekä yksittäisiä valmennettavia että ryhmiä liikunnallisempiin ja terveellisempiin elämäntapoihin. Ohjelmaan voidaan sovittaa esimerkiksi kuntosalia, kahvakuulailua, juoksukoulua, kehonhuoltoa, kehonpainoharjoittelua, uintia, yleisurheilua ja vesijumppaa sekä hyvinvointiluentoja.

Heikkilällä on nuoresta iästään pitkä kokemus liikunnan ohjauksessa, sillä hän aloitti Vehkalahden Veikkojen lasten liikuntakerhon ohjaajana vuonna 2005.

– Tämä tie vei minut opiskelemaan liikunta-alaa ammattikorkeakouluun. Vuodesta 2014 olen keskittynyt enemmän ohjaamaan ja valmentamaan aikuisia. Viikoittain tulee kuitenkin edelleen ohjattua lapsia uimaopetuksen parissa, reilut kaksi vuotta liikunta-alan yrittäjänä toiminut Heikkilä sanoo.

 

Reetta Heikkilä on toiminut vuodesta 2016 alkaen liikunta-alan yrittäjänä.

Yhteystiedot

040 745 3614

reetta.heikkila@ruljanssi.fi

www.facebook.com/reettavalmentaa

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?