Kaukkalan Ratsastajat KauRat ry

Hevosharrastus sopii kaikenikäisille

Torstaisten hevosiltojen yhteydessä järjestetään talutusratsastusta lapsille.

Ratsastusseura Kaukkalan Ratsastajat KauRat ry on perustettu maaliskuussa 2013. Ratsastusseurassamme on viitisenkymmentä jäsentä ja jäsenistö on ikäjakaumaltaan laaja; alle kouluikäisistä vanhempiin seniori-ikäisiin asti.

Kaukkalan Ratsastajat ry toimii yhteistyössä Luopioisten ratsastuskeskus Oy:n kanssa. Yhteistyötallimme sijaitsee Aitoossa, Kaukkalan kylässä.

Luopioisten ratsastuskeskus on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, ja lisäksi yksi Suomen laatutalleista. SRL:n laatutalleja on tällä hetkellä 26. Laatutallit ovat ammattimaisesti hoidettuja ja niiden henkilökunta on pätevää ja monipuolisesti kouluttautunutta.

Hevosharrastus sopii kaikenikäisille.

Kaukkalan Ratsastajien tavoitteena on tukea ja kehittää lasten ja nuorten toimintaa. Tavoitteenamme on tarjota laadukasta ja monipuolista toimintaa hevosharrastuksen parissa kaikenikäisille. Haluamme edistää ihmisten ja hevosten hyvinvointia.

Seuramme järjestää koko perheelle suunnattuja kerhoja, joissa opetellaan asioita, jotka lisäävät lasten ja nuorten tietoutta ja osaamista kaikesta hevosiin ja ratsastukseen liittyvästä toiminnasta. Kerhoissa myös liikutaan yhdessä ja monipuolisesti lasten ehdoilla. Toimimme kerhossa yhdessä ikään katsomatta, ja näin kerho vahvistaa myös ryhmässä työskentelyn taitoja ja auttaa omaksumaan liikunnallisen elämäntavan.

 

Torstain hevosilta kaikenikäisille

Torstaisissa hevosilloissa opetellaan yhdessä hevostaitoja, hevosenhoitoa ja muuta hevosiin liittyvää.

Torstai-iltaisin kokoontuu tallille lapsia ja aikuisia opettelemaan yhdessä hevostaitoja, hevosenhoitoa ja muuta hevosiin liittyvää toimintaa. Hevosilta on tarkoitettu kaikenikäisille. Lisäksi järjestämme torstain hevosillan yhteydessä talutusratsastusta lapsille.

Järjestämme säännöllisesti keppihevoskilpailuja, hevostaitokisoja sekä jäsenille ratsastuskilpailuja.  Heinäkuussa olemme useampana vuonna pitäneet ratsastusnäytöksen, jossa jäsenemme ovat osallistuneet erilaisiin ohjelmanumeroihin.

Tavoitteemme on opetella hevostaitoja ja edistyä myös ratsastajina. Suoritamme vuosittain hevostaito- sekä ratsastusmerkkejä, joihin harjoittelemme tavoitteellisesti master-tason ratsastuksenopettajan Marissa Henttisen johdolla.

Tervetuloa iloiseen ja toimeliaaseen joukkoomme. Voit tulla tutustumaan seuraamme ja Luopioisten ratsastuskeskuksen toimintaan soittamalla Marissa Henttiselle numeroon 0500 628 822. Lisätietoa ratsastusseurasta sekä tallista löydät osoitteesta www.luopioistenratsastuskeskus.com

Kaukkalan Ratsastajat järjestää säännöllisesti keppihevos- ja hevostaitokisoja.

 

Kaukkalan Ratsastajien tulevia tapahtumia:

torstaisin klo 18–20 hevosilta ja ponitalutus

loka-marraskuussa kepparikisa ja hevostaitokilpailu

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?