”Onhan se kappale kauneinta Suomea”

Janne Kataja saapuu juontamaan Vapaalla Pälkäneellä -messuja.

Vapaalla Pälkäneellä -messuja juontamaan saapuva näyttelijä ja koomikko Janne Kataja on viettänyt kesiään Pälkäneen naapurikunnassa Asikkalassa. Myös Pälkäneeltä jotkin asiat ovat tulleet tutuksi.

– Pälkäneen limppu tietysti! Se on täydellistä. Siellä on myös vesistöä. Se on se juttu, sillä onhan se kappale kauneinta Suomea, Kataja hehkuttaa.

Vapaalla Pälkäneellä messuja Kataja odottaa innolla.

– Odotan iloista ja vauhdikasta meininkiä. Hauskoja tällaiset tapahtumat, missä pääsee tutustumaan monipuolisesti erilaisiin juttuihin. Silloinhan saattaa vaikka innostua jostain.

Katajan omat vapaa-ajan liikunnat keskittyvät metsässä kävelemiseen ja uintiin. Luonnossa liikkuminen on miehelle tärkeää, ja sitä tulee harrastettua keväästä syksyyn.

Liikuntaa Katajalla tulee harrastettua työn ohessa. Varsinkin näytelmät ovat esiintyjille käytännössä urheilusuorituksia

–Näytelmistä teen paljon nopeatempoisia, tilannekomiikkaan perustuvia farsseja. Yksi esitys vastaa monen kilometrin lenkkiä, ja kun niitä on kaksi päivässä, tulee siinä urheiltua, Kataja laskeskelee.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?