Vihreät juhlivat 25-vuotista taivaltaan

Pälkäneen Vihreät juhlivat tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan. Juhlavuosi huipentuu lauantaina 17.11. Nuijantalolla pidettävään syntymäpäiväjuhlaan.

Olemme pieni, aktiivinen ja viimeisen vuoden aikana huimasti lukumäärältään kasvanut  porukka, joka nauttii yhdessä tekemisestä sekä kuntalaisia auttaen ja edustaen. Pälkäneen Vihreissä jokainen saa toteuttaa itseään ja yhdistyksen kautta pääsee vaikuttamaan niin paikalliseen kuin valtakunnalliseen politiikkaan.

Pälkäneen vihreillä on kaksi kunnanvaltuutettua, kaksi varavaltuutettua sekä paikka kunnanhallituksessa ja kaikissa muissa lautakunnissa, paitsi elinvoimalautakunnassa ja tarkastuslautakunnassa.

Vihreät jäsenet ovat perustaneet Pälkäneelle lähiruokarengas REKOn. REKO ajaa kunnan elinvoimaisuutta sekä auttaa paikallisia ja lähellä tuotettuja tuottajia ja kuluttajia.

Pälkäneen Vihreät tekevät yhteistyötä mielellään myös yli puoluerajojen, esimerkki tällaisesta yhteistyöstä on Tavase-hankkeen kaatuminen. Vihreät tavoittelevat parhaita päätöksiä yhteisistä asioista eikä ketään pakoteta puolueiden ryhmäpäätöksien taakse.

 

Vapaalla Pälkäneellä -messuilla vierailee myös vihreitten Pirkanmaan kansanedustaja Olli-Poika Parviainen (keskellä), jota ympäröivät Heli Merimaa, Jyri Kankila, Marjaana Laaksonen ja Reetta Mathier.

Syksyn tapahtumat:

La 15.9. Vapaalla Pälkäneellä -messut, paikalla myös kansanedustaja Olli-Poika Parviainen

Ke 7.11. klo 18 syyskokous, Kostiakeskus

La 17.11. Pälkäneen Vihreiden 25-vuotisjuhla, Nuijantalo

Lisätietoja Pälkäneen Vihreistä saa Vapaalla Pälkäneellä -messuilla ja muulloin yhdistyksen puheenjohtajalta Heli Merimaalta, p. 040-5848404, merimaaheli@gmail.com sekä Pälkäneen Vihreät Facebook -sivulta.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?