Syksyinen kauppatempaus järjestetään viidettä kertaa

Pälkäneellä vietetään jälleen syyskuun viimeisenä perjantaina pimeää kauppailtaa. Paikalliset liikkeet lataavat kello 17–21 vietettävään tapahtumaan poikkeuksellisia tarjouksia, jotka ovat voimassa ainoastaan tapahtuman ajan.

Viidettä kertaa järjestettävä kauppatempaus tuo vilinää mökkikauden jälkeen hiljenevään syksyyn. Pidennettyjen aukioloaikojen ansiosta myös muualla työssä käyvät ehtivät kotikylälle ostoksille. Huipputarjoukset, kaupanpäälliset, tuote-esittelyt, ohjelma ja tunnelma vetävät väkeä kauempaakin, sillä ulkotulien loisteessa väkeä vilisevällä kylänraitilla on hämärtyvässä syysillassa tiivis tunnelma.

Keskustan palvelutarjontaa täydentävät Pimeen kaupan illassa Nuijan syystorille saapuvat yritykset ja yhdistykset. Pöytäpaikkoja voi tiedustella Sinikka Ignatiukselta numerosta 044 570 1002. Paikallistoimijat voivat myös etsiä katutason liikkeistä sopivia kumppaneita tai pystyttää pöytänsä uusitulle torille.

Pimeen kaupan illan tarjoukset julkaistaan keskiviikkona 26.9. jaettavassa liitelehdessä. Se jaetaan Sydän-Hämeen Lehden lisäksi myös Kangasalan Sanomien ja Keski-Hämeen välissä.

Luopioisissa pimmeemmän kaupan ilta järjestetään lokakuun viimeisenä perjantaina 26.10.

Perjantaina 28.9. pälkäneläisliikkeet palvelevat iltayhdeksään saakka. Kaupankäyntiä vauhditetaan poskettomilla tarjouksilla, jotka ovat voimassa vain tapahtuman ajan.