Vesi kallistuu Kangasalla ensi vuonna

Kangasalan Vesi nostaa kiinteiden kustannusten kattamiseksi veden ja jäteveden perusmaksuja 8–9 prosenttia nykytasosta. Myös käyttömaksuihin tulee korotuksia. Veden hinta on 1,77 euroa kuutiolta, jäteveden 3,06 euroa, sako- ja umpikaivolietteen 9,92 euroa ja kanaloiden pesuveden 8,10 euroa kuutiolta. Arvioitu vaikutus tavalliselle omakotitalokiinteistölle, jossa kulutetaan vettä 180 kuutiota vuodessa, on noin 31 euroa vuodessa.

Vesilaitoksen ensi vuoden talousarvio on noin 230 000 euroa ylijäämäinen. Arvioitu liikevaihto on 7,5 miljoonaa euroa, toimintakulut 4,5 miljoonaa, investoinnit kolme miljoonaa ja poistot 2,4 miljoonaa euroa.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>