Antti Nikkinen ehdolla Vuoden vapaaehtoiseksi

Pälkäneläinen Antti Nikkinen on ehdolla Vuoden vapaaehtoiseksi.

– Olen mukana Suomen Ladun esittämänä ehdokkaana, Nikkinen kertoo.

Kangasalan Ladun jäsen ja nykyisen hallituksen varapuheenjohtaja vastaa järjestössä lasten ja nuorten toiminnoista muumien retkeilykouluttajana sekä avustaen muumien hiihtokoulussa nuotiovahtina ja makkaroiden ja kuuman mehun jakelijana.

Nikkinen tunnetaan myös kyläaktiivina, sillä hän on toiminut Luopioisten Haltian kyläyhdistyksen aktiivina juonto-, huolto- ja rakennustoimissa sekä avustanut partiolippukunta Sahalahden Sinisusia erilaisissa luento- ja opetustehtävissä, muun muassa puukonrakentamisessa, maastossa liikkumisessa ja leiriytymisessä sekä tuohitöissä. Vuodesta 2003 hän on toiminut kyläyhdistyksessä puheenjohtajana, varapuheenjohtajana ja hallituksen varsinaisena sekä varajäsenenä ja Salmentaan VPK:n sammutusmiehenä.

Nikkinen on myös ahkera kirjoittaja, ja hän kirjoitteleekin artikkeleita eri lehtiin harrastuksistaan, joita ovat piirtäminen, puutyöt, metsästys, vaeltaminen, tanssi ja ruoanlaitto.

Kansalaisareena palkitsee tänä vuonna viidettä kertaa Vuoden vapaaehtoisen. Yleisö saa äänestää suosikkiaan Vuoden vapaaehtoiseksi 1.–31. lokakuuta. Ehdokkaita on tänä vuonna yhteensä 68, ja he edustavat 36 paikkakuntaa. Kampanjan tavoitteena on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä.