Yli esteiden

Joukkuekisaan osallistunut Kauniit Kompurat ylittämässä verkkoestettä. Kauniissa Kompuroissa kilpailivat Jenni Långström, Jenni Korpi (kuvassa etualalla), Merja Halonen ja Kati Vähämäki.

Sappeen matkailukeskuksella edettiin lauantaina yli monenlaisten esteiden, kun Finland X Run -tapahtumaan saapuneet kilpailijat saivat reitillä vastaansa erilaisia haasteita. Kisailijoiden piti muun muassa kiivetä verkkoesteen yli, ryömiä työlanan alta, päihittää tukkieste ja loikkia isojen multasäkkien päällä multasäkiltä toiselle. Kisan avasi vaahtoeste, jossa tykki ampui vaahtoa pomppulinnan tapaiseen esteeseen, joka piti ylittää.

– Kivaa oli, ja ratakin oli sopivan haastava. Hiki tuli, mutta koko joukkue jaksoi hyvin maaliin saakka, joukkuekisassa viiden kilometrin radan kiertänyt kangasalalainen Jenni Långström luonnehti.

Långström kisaili Sappeella työpaikkansa eli Ruutanan Koivurinteen päiväkodista kootun ystäväporukan kanssa. Joukkue KK18 eli Kauniit Kompurat, nappasi kisan päätteeksi palkinnon pinkinsävyisistä asuistaan.

– Kilpailimme Roosa nauha rinnassa sillä ajatuksella, että yhdessä olemme vahvempia, Långström kertoo.

Sappeella kilpailtiin naisten ja miesten viiden kilometrin matkoilla sekä kymmenen kilometrin kuninkuusmatkalla. Joukkuekilpailu kisattiin viiden kilometrin mittaisella radalla. Osallistujia oli kaikkiaan noin 230.

Lähdön tunnelmaa.