Juice elää Eräjärvellä

Juice Leskisen tuotantoa klassikoista harvinaisuuksiin ja unohdettuihin helmiin lupaa soittaa ja laulaa akustinen trio Myrkytyksen oireet ensi lauantaina Eräjärven Lounarissa. Listalla ovat muun muassa Kaksoiselämää, Marilyn ja Norjalainen villapaita. Varmaan Eräjärvellä kuullaan myös soittoporukalle nimen antanut harvemmin kuultu Juice Leskisen Myrkytyksen oireet.

Juicen laulujen jälkeen Lounarin ohjelmassa on lokakuun lopulla tulossa disco, ja marraskuun alussa trubaduuri Pekka Mikkosen aikuiseen makuun esittämiä rokkilauluja ja Suomi-musiikkia eri vuosikymmeniltä. Marraskuun ensimmäisen sunnuntain kahvikonsertissa kuullaan Usko Jokisen haitarimusiikkia. Toisessa marraskuisessa kahvikonsertissa esiintyy yksi Jukka Tilsan johtamista monista soittajakokoonpanoista. Uutena tapahtumana Lounarissa tulee olemaan nuorisokahvila, joka ensimmäisen kerran kokoontuu 25.10. illalla.