Työryhmät vievät strategiaa käytäntöön

Pälkäneelle hyväksyttiin keväällä uusi kuntastrategia, jonka avulla tavoitellaan tuhatta uutta asukasta kymmenessä vuodessa. Strategiaan kirjattujen toimien jatkovalmistelua ja toteuttamista seurataan viisihenkisissä työryhmissä, joissa on kolme viranhaltijaa ja kaksi luottamushenkilöä. Lisäksi työryhmät voivat pyytää mukaan asiantuntijajäseniä.

Kyläprofiilien ja markkinoinnin työryhmä auttaa kyliä, kun ne kartoittavat tavoiteltava väestöprofiilia ja kyläidentiteettiä sekä suunnittelevat markkinointia. Viranhaltijoista mukana ovat elinkeinojohtaja Jaana Koivisto, sivistysjohtaja Tiina Kivinen, kulttuurisuunnittelija Marketta Vaismaa ja luottamushenkilöistä Erkki Hyöki ja Pauliina Jaakkola.

Maapolitiikan, kaavoituksen ja asumisen työryhmä keskittyy muun muassa Onkkaalan kehityskuvaan sekä kaavoitukseen ja yritysten sijoitustarpeisiin. Työhön ryhtyvät elinkeinojohtaja Jaana Koivisto, tekninen johtaja Matti Vesava ja kaavateknikko Outi Kanerva sekä päättäjistä Jukka Kittilä ja Vilho Nikkanen.

Asukastyytyväisyyden ja palveluiden työryhmän tehtävänä kunnan on palveluverkon kartoitus ja optimointi tehokkuuden, taloudellisuuden, tuottavuuden ja asiakastarpeiden näkökulmasta. Työryhmään kuuluvat sivistysjohtaja Tiina Kivinen, talousjohtaja Merja Vihtiälä ja vapaa-aikasihteeri Petri Ketola, luottamushenkilöistä Rainer Zeitlin ja Jyri Kankila.

Omaisuuden, elinvoiman ja elinkeinopolitiikan työryhmä kartoittaa kunnan omaisuutta ja arvioi sen arvoa ylläpitävää toimintaa sekä vahvistaa elinkeinopolitiikkaa. Viranhaltijoista mukana ovat elinkeinojohtaja Jaana Koivisto, tekninen johtaja Matti Vesava ja kaavateknikko Outi Kanerva, päättäjistä Jukka Lindfors ja Timo Ailio.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
BLACK FRIDAYN pimeä tarjous: SHL DIGI 2 kk 5,90 €.