Pehmolelut pääsevät kirjastoon yökylään

Nallepäivän kunniaksi pehmolelut pääsevät yökylään Kuhmalahden kirjastoon. Pehmoleluja voi tuoda kirjastoon torstaina 25. lokakuuta kello 13–19 ja perjantaina 26. lokakuuta kello 10–15. Kirjaston sulkeuduttua leluille tarjotaan iltapala, iltasatu ja nukkumapaikka. Muistoksi saa valokuvan ystävän seikkailusta. Lelun voi hakea pois viikon 44 aikana.

Kangasalan pääkirjastossa vietetään perinteistä Nallepäivää puolestaan lauantaina 27.10. Tapahtuman ohjelmassa on Sydännaisten järjestämä askartelu kello 10–13, Marjatta Tiitolan nallejumppa kello 10.30 sekä Nukketeatteri Hupilaisen esitys Tuhkimo kello 11. Nallejumppaa varten voi ottaa mukaan oman pehmolelun. Lisäksi kaikissa Kangasalan kirjaston toimipisteissä voi osallistua Nallepäivän satuvisaan. Vastanneiden kesken arvotaan palkintoja.