Aidosti merkityksellinen työ

Valmiina palvelukseen! Kaija Lehtimäki starttaa asiakaskäynnille.

Kuka ja mikä: Siivous- ja kotipalvelu Kaija Lehtimäki aloitti toimintansa syyskuussa. Säännöllisiä asiakaskohteita on ehtinyt kertyä jo melko mukavasti.

– Hyvin olen siis päässyt yrittäjyyteen kiinni. Aiemmin olen työskennellyt muun muassa entisellä Sahalahden kunnalla sekä siistijänä että sittemmin siivoustyönohjaajana. Kotipalveluyrittäjänäkin olen aiemmin toiminut, joten sinällään nyt uudelleen alkanut yrittäjyys on tuttua, yrittäjä Kaija Lehtimäki kertaa.

Lehtimäen aiempi kotipalveluyrittäjyys päättyi mattopesulan ostamiseen Tampereelta, jota Lehtimäki ehti pyörittää viitisen vuotta kunnes kiinteistö, jossa yritys toimi, myytiin.

– Tämän jälkeen olen työskennellyt erityisryhmien ohjaajana, viimeisimpänä työsarkana Tampereella hoivapajan työvalmentajana, missä tein tiivistä yhteistyötä muun muassa kaupungin kotihoidon kanssa.

Pälkäneellä asuva Lehtimäki alkoi yrittäjäksi, koska aika tuntui nyt oikealta. Hän nauttii saadessaan tehdä työtä, jolla on aidosti merkitystä.

– Ikäihmiset ovat aina olleet lähellä sydäntäni, ja jutustelu työn lomassa on usein hyvin antoisaa. Lisäksi työn jäljen näkee heti, mikä on myös palkitsevaa.

Missä: Yrityksen toiminta-alueena on Pälkäne-Luopioinen-Sahalahti- Kangasala-Tampere.

Mitä: Apua arkeen, esimerkiksi siivousta, asiointiapua, saattamista vaikkapa lääkäriin, kaupassa käyntiä, pyykinpesua ja leipomista. Pääkohderyhmä on kotonaan asuvat ikäihmiset. Yritys kuuluu kotihoidon tukipalvelujen rekisteriin.