Väläytyksiä-taidenäyttely avautuu

Kari Elkelän Väläytyksiä-taidenäyttely avautuu maanantaina 29. lokakuuta Sahalahden kirjastossa (Kurviksenkuja 2, 36420 Kangasala). Avajaistilaisuutta vietetään maanantaina kello 18.

Aineistoa on esillä sekä näyteikkunoissa että kirjaston sisätiloissa. Näyttelyn rungon muodostavat äskettäin julkaistun Väläytyksiä-kirjan graafiset oivallukset ja mieltä virkistävät väläytykset. Piirrokset ovat syntyneet pääosin Postin eri työyksikköjen kokouksissa ja koulutustilaisuuksissa 1980–luvun alusta 2000–luvun alkuvuosiin. Surrealismia hipovat kuvat eivät yleensä liity mitenkään tilaisuuden varsinaiseen aiheeseen.

Väläytyksiä-kirjaan valittujen piirrosten lisäksi esillä on kirjasta reputettuja töitä. Retrospektiivistä aineistoa täydentää tänä syksynä koottu esineinstallaatio, jossa ovat mukana muun muassa Hymyilevä torso, Leidi Kehopää, Pyörärikko pupujussi ja Poskettomat salaattipihdit.

Näyttely on esillä Sahalahden kirjastossa 29. marraskuuta asti.