Maajussi Antti-Jussi: ”Sinkkuna mennään”

Antti-Jussi Heikkilä on isännöinyt Kuhmalahden Kivisalmessa sijaitsevaa Kuusisen tilaa vuodesta 2014 alkaen. Robottilypsytilalla on 85 lehmää sekä Kiti-kissa. Tilaan kuuluu myös peltoa ja metsää.

Kuhmalahtelainen Antti-Jussi Heikkilä on ollut mukana MTV3-kanavalla syksyn ajan esitetyssä Maajussille morsian -ohjelmassa. Maanantain jaksossa ohjelman maajussit – Antti-Jussi, Mauno, Ilmari ja Tuomo – kokoontuivat Naantaliin muistelemaan mennyttä kesää ja päivittämään kuulumisia.

Millainen prosessi ohjelman tekeminen oli, Antti-Jussi Heikkilä?

– Ihan mukava oli olla ohjelmanteossa mukana. Kuvaukset sijoittuivat keväälle, kesään ja syksyyn, ja niiden väleissä pystyi keskittymään oman mäen töihin.

Mikä ohjelmanteossa oli parasta?

– Parasta oli se, että pääsi tapaamaan niin monia minusta kiinnostuneita naisia kuvauksissa ja toteuttamaan omia haaveitaan. Mukavaa oli olla ensimmäistä kertaa elämässä hetken lomalla omalla tilalla.

Mikä oli haastavinta?

– Haastavinta oli se tunnemylläkkä, minkä ohjelma aiheutti. Välillä oli todella vaikeita hetkiä tiputusten vuoksi, ja kun näki että naiset ovat pistäneet itsensä likoon tullessaan minun perässäni ohjelmaan, niin se aiheutti tietynlaista kiitollisuudenvelan tunnetta heitä kohtaan.

Yllättikö jokin?

– Olihan se yllättävä kokemus, että naisrintamalla onkin yhtäkkiä minusta kiinnostuneita enemmän kuin ikinä osasin haaveillakaan. Kuvauksissa eniten yllätti Naantalissa Juulian tunteet minua kohtaan.. Ne sitten selvisivät kun sain tietää hänen ja Maunon morsianehdokas-Henriikan suhteesta. Ehkä sekin yllätti, kuinka nopeasti vuosi ja kuvaukset menivät.

Tärkein kysymys viimeiseksi: miltä morsianrintamalla näyttää? Ovatko ohjelmasta tutuiksi tulleet morsianehdokkaat Elina, Petra ja Kiia vielä elämässäsi mukana?

– Seurustelurintamalla sinkkuna menen ja ehkä parempikin niin, koska kirjein ja viestein lähestyjiä on niin paljon. On pakko antaa pölyn laskeutua. Ja muutenkin syyskiireet ovat vielä tilalla käynnissä, joten treffailulle on vaikeampi löytää aikaa. Sitten kun aikaa on enemmän, se on enää miehestä kiinni, löytyykö sitä morsianta.

– Elina, Petra ja Kiia ovat viestein ja puheluin elämässäni mukana, ja ensi kuussa menen kaikkien kolmen tytön kanssa viettämään yhteistä päivää ja muistelemaan kesän kommelluksia. Eli ystävälinjalla mennään.