Kauppala luennoi Ukrainan viime vuosien tapahtumista

Pekka Kauppala.

Kangasalan Lepokodilla on sunnuntaina mahdollisuus kuulla tutkijan puheenvuoro Ukrainan viime vuosien tapahtumista. Tapahtumia valaisee filosofian tohtori Pekka Kauppala, joka on Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen dosentti Helsingin yliopistossa. Kauppalan pääasialliset tutkimuskohteet liittyvät Venäjän sisäpolitiikkaan ja kansallisuuspolitiikkaan. Viime vuosina hän on käyttänyt suuren osan ajastaan Ukrainan turvallisuuspalvelun, SBU:n, arkistojen tutkimiseen. Arkistoihin sisältyy esimerkiksi entisen KGB:n aluearkisto, jossa on aineistoa vuodesta 1917 aina vuoteen 1991.

Tilaisuus on sunnuntaina 11. marraskuuta kello 14 Kangasalan Lepokodilla (Ruutanantie 26), ja sen järjestää Suomi-Venäjä-Seuran Kangasalan osasto.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>