Uusyrityskeskus palkitsi sisärakentajat

Kangasalalaisyritys Sisärakenne Topset Oy on palkittu kunniamaininnalla Tampereen Seudun Uusyrityskeskus ry Ensimetrin vuosijuhlassa. Timo Issakoffin ja Sami Järvisen vuonna 2014 perustama yritys on erikoistunut sisärakentamiseen, kuten sisäkattojen ja seinien tekoon sekä asennus- ja puusepäntöihin. Pääasiassa alihankintana rakennusliikkeille töitä tekevän yrityksen kotipaikka on Kangasala, mutta se on jo perustanut tytäryhtiöt Turkuun ja Seinäjoelle.

Ensimetrin 25-vuotisjuhlassa juhlistettiin samalla sen perustajan ja toimitusjohtajana alusta asti toimineen kangasalalaisen Jari Jokilammen eläkkeelle jäämistä.

Yrittäjäksi aikovien auttamiseen erikoistuneella Ensimetrillä on Pirkanmaalla 14 toimipistettä. Neuvontaa on neljännesvuosisadan kuluessa saanut 44 400 asiakasta, ja Ensimetrin avulla perustettuja yrityksiä on 16 065. Niistä yli viisi vuotta toimineita on 80 prosenttia. Kaikista perustetuista yrityksistä keskimäärin yli puolet ei näe kolmatta ikävuottaan.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.