Kuurankukkaa odotettiin Pälkäneelläkin – Joel Hallikainen esiintyi Attendo Satumetsän väelle maanantaina

Vuoden 2018 artistina Attendon hoiva- ja palvelukodeissa kiertää Joel Hallikainen, joka näin jatkaa 35-vuotistaiteilijajuhlaansa. Elämäni laulut -kiertue alkoi maaliskuussa Virroilta ja Honkajoelta. Pälkäneen Satumetsässä Hallikainen konsertoi tämän viikon maanantaina. Aiempina vuosina Attendon hoiva- ja palvelukoteja ovat kiertäneet Janne Tulkki, Marita Taavitsainen ja Mikael Konttinen.

– Yhteiskunnassamme ei ole koskaan ollut niin paljon elämänkokemusta ja ikäihmisiä kuin tänään on. Konserteissani olen kiittämässä heitä elämäntyöstään. He ovat tehneet meille hyvän maan elää ja tehdä työtä. On kiitoksen aika, Joel Hallikainen tuumii.

Hallikainen ilahdutti pälkäneläisen Attendo Satumetsän asukkaita ja näiden omaisia konsertoimalla hoivakodissa maanantaina. 45-minuuttisen esiintymisensä aikana Hallikainen esitti laajaa kappalerepertuaariaan ja kertoili elämänsä eri vaiheista yleisölle. Hänen tarinansa on sikälikin ajankohtainen, että Tomi Lindblomin kirjoittama kirja Joel Hallikainen – Elämäni tarina (Minerva Kustannus) julkaistiin nyt lokakuussa.

– Mukava olla täällä Pälkäneellä. Odotatteko jo kuulevanne Kuurankukan? Hallikainen kyseli pälkäneläisiltä.

Yleisön nyökkäyksistä ja eleistä päätellen juuri Kuurankukka oli Pälkäneelläkin se odotetuin kappale. Hallikainen onkin huomannut kiertueensa aikana yhden tärkeän asian musiikkiinsa liittyen.

– Yhtä suosikkikappaletta ei taida olla, jos vain muistan esittää Kuurankukan, naurahtaa Hallikainen.

Kaikkiaan laulaja esiintyy tämän vuoden aikana yhteensä 85 Attendon hoiva- ja palvelukodissa. Pälkäneellä vietettiin konsertin jälkeen pikkujouluja koko talon väen ja omaisten kesken herkutellen ja yhdessä ollen.

– Tunnelma oli oikein lämmin ja intensiivinen. Saimme asukkailta ja omaisilta hyvää palautetta tapahtumasta: moni toivoi saman tien jo uutta konserttia, Attendo Satumetsän johtaja Mia Haapanen totesi.