Seimi tuo tunnelmaa ja ilotulitus räiskettä Pälkäneen joulun avaukseen

Viime vuonna 4H:n toiminnanjohtaja Heidi Kiiltomäki palkitsi Eveliina Virtasen Vuoden nuorena.

Torille pystytettävä seimi tuo jälleen tunnelmaa Pälkäneen joulun odotukseen. Seimi paljastetaan perjantaina 23.11. vietettävän joulun avauksen yhteydessä.

Joulun avausta vietetään liikkeissä aamusta alkaen. Joulutunnelmaan verhoutuvissa liikkeissä on päivän aikana monenlaista ohjelmaa, maistiaisia ja joulutarjouksia. Myös joulupukki on liikkeellä ainakin iltapäivästä alkaen.

Kunnanjohtaja Janita Koivisto avaa Pälkäneen joulun ajan torilla kello 17 alkavassa tapahtumassa. Lisäksi torilla julkistetaan ja palkitaan Vuoden nuori ja avataan jouluseimi.

 

Joulutori Nuijalla ja kirppis torilla

Pälkäneen Joulun avataan torilla perjantaina 23.11. kello 17.

Torilla järjestetään perjantaina 23.11. kello 16 alkaen joulukirppis, jossa kuka tahansa voi kaupata esimerkiksi askarteluita, leivonnaisia ja muita jouluisia tuotteita. Peräkonttikirppiksen hengessä järjestettävään tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Seurakuntatalolla juodaan tapahtuman aikaan torttukahvit lasten leiritoiminnan hyväksi.

Pälkäneläiset yritykset ja käsityöläiset esittelevät ja myyvät palveluitaan ja tuotteitaan kello 16 avaavalla Nuijan joulutorilla. Tarjolla on muun muassa käsitöitä, puutöitä, sisustustuotteita, kransseja, maistiaisia, koruja ja hyvinvointivalmennusta. Joulutoria järjestävän Noora Rosbergin tavoittaa numerosta 040 738 8550.

Joulun avaus huipentuu viimevuotiseen tapaan Aapiskukon ilotulitukseen kello 20.

 

Kenestä Vuoden nuori? Tee ehdotus netissä!

Perjantaina 23.11. kello 17 alkavassa toritapahtumassa palkittavan Vuoden nuoren valitsee nuorten ja yrittäjien edustajista koostuva raati. Ehdotuksia Vuoden nuoreksi voi tehdä keskiviikkoon 21.11. saakka osoitteessa shl.fi/aanestys.

Vuoden nuoren ei tarvitse olla aktiivinen, pärjäävä ja palkittu mallinuori, vaan hän voi olla reilu kaveri, empaattinen auttaja tai päivän piristäjä. Palkittavan tulisi olla alle 20-vuotias, ja palkinto voidaan antaa myös nuorten ryhmälle.

Joulun avaus huipentuu kello 20 Aapiskukon ilotulitukseen.