Asiaa norpista ja hylkeistä sekä roppakaupalla luontokuvia

Illan pääesiintyjä on Juha ”Norppa” Taskinen. Kuva: Juha Taskinen

Kangasalan Kameraseuran vuosi huipentuu torstaina 22. marraskuuta kello 18, kun seuran neljännessä luontokuvaillassa tuodaan katsojien iloksi seuran jäsenten uusinta kuvasatoa ja illan pääesiintyjän Juha ”Norppa” Taskisen esitys ”40 vuotta norppia ja hylökeitä”.

Taskinen on yksi Suomen tunnetuimmista luontokuvaajista, joka on jo vuosia keskittynyt kuvaamaan erityisesti saimaannorppaa ja Saimaan järviluontoa. Hän on lisäksi tuottanut lukuisia elokuvia ja kirjoja.

Kangasalan Kameraseuran jäsenmäärä on viime vuodet kasvanut tasaisesti ja nykyisen noin 60 jäsenen joukossa on useita niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kilpailuissa palkittuja kuvaajia. Tämänvuotisen luontokuvaillan Kangasalan kameraseuran esitykseen oli tarjolla liki tuhat hienoa kuvaa, joista tiukan seulonnan jälkeen valikoitui reilut 200 otosta.

Musiikkimaisemat Kangasalan kameraseuran kuvaesitykseen on tuottanut Heikki Mäenpää työryhmineen. Ennen esitystä ja esitysten väliajalla Kangasala-talon aulassa ehtii tutustua kameraesittelyihin.