Hyväntekeväisyystapahtuma varmistaa joulumieltä mahdollisimman monelle

Iloa jouluksi -tapahtuma järjestetään lauantaina Kangasalan Tredulla.

Jatketaan matkaa ry ja Special Hockey Kangasala järjestävät Iloa jouluksi -hyväntekeväisyystapahtuman lauantaina 24. marraskuuta Kangasalan uudella Tredulla kello 10–16. Tredun opiskelijat ovat mukana järjestämässä tapahtumaa. Kirpputori Outolintu tulee paikalle Jatketaan matkaa -lahjoitustavaroiden kanssa. Tavaroiden myyntituotot käytetään joululahjoihin. Päivän aikana pidetään huutokauppa, jossa on myynnissä tauluja, Otto Koivulan pelipaita, Kulttuurikeskus PiiPoon taidetyöpajapäivä vanhuksille ja muita tuotteita. Huutokaupan meklarina toimii Jussi Haavisto.

Tapahtumassa on luvassa elävää musiikkia ja toiminnallista ohjelmaa koko perheelle. Paikan päällä nähdään esimerkiksi jätti-iso hinausauto.

Jatketaan matkaa perustettiin muutama vuosi sitten. Yhdistys tarjoaa tukea haastavassa elämäntilanteessa oleville lapsille, nuorille ja aikuisille. Yhdistys rahoittaa toimintansa lahjoitustavaroilla, joita myydään Kirpputori Outolinnussa.