”Kun meillä on klubi auki, täällä on kunnon bileet” – Yleisradion ohjelmassa vieraillaan Kuohijoen kesäklubilla

Aslak Christianssonin Aslak and the Eskimos -klubia esittelevä jakso nähdään televisiossa tiistaina 4. joulukuuta. Kuva: Yleisradio

Kuohijokea esitellään kaikelle kansalle joulukuussa, kun Yleisradion Egenland-ohjelman jaksossa vieraillaan Aslak Christianssonin Aslak and the Eskimos -klubilla. Jakso esitetään Yle Teema & Femillä tiistaina 4. joulukuuta kello 20.

– Kun meillä on klubi auki, niin täällä on kunnon bileet. Ja se ei ole kauhean usein auki, eli aika harvakseltaan pidetään. Tarkoitus on se, että on elävää musiikkia, kulttuuria ja kaikilla hauskaa, Aslak and the Eskimos -kesäklubin isäntä Aslak Christiansson toteaa ohjelmassa.

Jaksossa nähdään klubin perustajien, Helsingistä Kuohijoelle muuttaneiden Aslak Christianssonin ja Leena Vileniuksen lisäksi mopokerho Helevetin tunareiden puheenjohtaja Jani Ryttyläinen sekä klubilla käyviä vieraita, mökkiläisiä ja paikkakuntalaisia.

Egenland on yleisön vinkkeihin perustuva kaksikielinen kulttuuriohjelma ja matkaopas Suomeen. Yleisö on lähettänyt kahdelle kaudelle yhteensä jo reilut 1400 ehdotusta siitä, missä ohjelmantekijöiden kannattaisi vierailla. Ohjelmaa juontavat Hannamari Hoikkala ja Nicke Aldén.

 

 

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.