Lava oli avoin nuorten pikkujouluissa

Illan juonsivat Niko Tammelin ja Inari Heinonen. Kuva: Nea Eurén.
Sentteri oli koristeltu juhla-asuun pikkujoulujen kunniaksi. Kuva: Nea Eurén.

Kangasalan nuorisovaltuusto ja kaupungin vapaa-aikapalvelut järjestivät lauantaina nuorten pikkujoulut keskustan nuorisotila Sentterissä. Pikkujouluja vietettiin OpenStage -tapahtumana, joten lava oli vapaa koko illan kaikille halukkaille esiintyjille. Illan aikana nähtiinkin monta hienoa tanssi- sekä lauluesitystä ja myös teatteri-improa. Kangasalan nuorisovaltuusto esitti myös oman esityksensä.

Tarjolla oli herkkuja sekä kunnon ruokaa, muun muassa subeja sekä paikallisten pizzayritysten pizzoja. Ruoka oli kaikille ilmaista, ja täydellä vatsalla oli hyvä jatkaa open stage -esityksiä. Nuoria oli paikalla jopa 150 koko illan aikana, aina Sahalahdelta asti.

Diskossa soi musiikki alusta loppuun saakka, ja koristelut olivat enimmäkseen itse tehtyjä. Sentteri oli koristeltu uuteen uskoon, ja meno oli mahtava. Nuorisovaltuusto on todella ylpeä tapahtumasta, ja pikkujoulut järjestetään ihan varmasti uudestaankin.

Kiia Mansikkaviita

Kangasalan nuorisovaltuuston jäsen