19-vuotiaille koristytöille voitto ja tappio

RaLun yhdistelmäjoukkueen 19-vuotiaat koripallotytöt ottivat valtakunnallisen ykkösdivisioonan peleistään viikonloppuna sekä voiton että tappion. Lauantaina RaLu pelasi Kostia-areenalla Jyväskylän Basketball Academya vastaan. Pelin ensimmäisellä puoliskolla JBA onnistui puolustamaan hyvin RaLun avauspelit, ja peli meni RaLun osalta yksi vastaan yksi -puskemiseksi, eikä joukkuehyökkäämisestä ollut oikein tietoakaan. Puoliajalle mentiinkin vieraiden johtaessa 28–27.

Ennen viimeistä jaksoa RaLu oli tappiolla 43–39, mutta joukkuetta tiivistämällä RaLu pystyi kääntämään pelin viimeisellä jaksolla itselleen 61–57.

Sunnuntaina RaLu kävi pelaamassa viikonlopun toisen ottelunsa Hyvinkään Pontevaa vastaan. HyPon peliä pyöritti myös naisten SM-sarjassa pelaava Meri Damoiseaux, jolle ei tällä kertaa löytynyt pysäyttäjää. HyPo lähti jo ensimmäisellä puoliskolla omille teilleen ja vei ottelun selkeästi lukemin 82–49.

Pälkäneläisten pisteet lauantaina: Hanna Hirvonen 18, Roosa Taipale 11, Helmi Raivio 9, Emilia Ingman 4, Eveliina Knuutinen 2 ja Jaana Järvinen 2.

Pälkäneläisten pisteet sunnuntaina: Jaana Järvinen 6 ja Eveliina Knuutinen 1.