Vesaniemen kehittämisestä ja koulumatkoista kysely Kangasalla

Vesaniemen uimarannan alueelle sovitellaan uuden tapahtumakeskuksen viittaa Kangasalla. Alueelle ollaan laatimassa kehittämissuunnitelmaa, jonka tavoitteena on kohentaa Vesaniemen saavutettavuutta, lisätä ympärivuotista toimintaa ja selkeyttää sekä mahdollisesti tuoda lisää toimintoja.

Tarkoituksena on kartoittaa, miten kangasalalaiset itse kokevat Vesaniemen tämänhetkisen tilanteen – mihin kaikkeen aluetta käytetään ja millaisia toimintoja sinne haluttaisiin tulevaisuudessa.

Ideoita kerätään 17.12. asti, hankesuunnitelman on tarkoitus valmistua ensi keväänä. Kysely löytyy osoitteesta www.muuan.fi/vesaniemi.

Lisäksi käynnissä on esi- ja peruskoululaisille, lukiolaisille ja Tredun opiskelijoille suunnattu sähköinen kysely lasten ja nuorten liikkumisesta. Kyselyllä kerätään tietoa lasten ja nuorten liikkumisesta koulumatkalla, koulupäivän aikana ja sen jälkeen. Lisäksi selvitetään vanhempien arkiliikkumista, koulujen ja oppilaitosten liikkumismahdollisuuksia, harrastusmatkoja sekä kodin lähiympäristön liikuntapaikkoja.

Tuloksia luvataan käyttää kaupunkiseudun yhteisen arkiliikunnan kehittämisohjelman laadinnassa, kävelyn ja pyöräilyn edistämisessä sekä koulujen ja oppilaitosten liikkumisolosuhteiden kehittämisessä

20.12. asti avoinna olevan koulumatka- ja liikkumiskyselyn tulosten on määrä valmistua alkukeväästä 2019.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?