Joulu jatkuu Pytingissä

Pytingin Joulutalo palvelee tällä viikolla lauantaihin asti.

Joulun odotus jatkuu Luopioissa Pytingin Joulutalossa. Alakerta on tulvillaan ihania käsitöitä, joista varmasti löytyy lämpöisiä lahjoja vaikka koko suvulle. Pytingin kahvila on jouluviikolla avoinna myös pidennetyin aukioloajoin aina kello 17 asti. Ostoskierroksen lomassa voi siis hyvällä omallatunnolla istahtaa kahvittelemaan ja maistelemaan kahvion herkkuja. Tuttujen kanssa rupattelu täydentää leppoisan tunnelman.

Nyt joulun alla Kädentaitajien pitämässä kahviossa on palvellut varsin kansainvälisen taustan omaava paluumuuttaja Arja Dubah-Tähkänen. Hänen tiensä vei ensin nelisenkymmentä vuotta sitten Rautajärveltä Sveitsiin ja sieltä hotellinomistajaksi Tunisiaan. Ahkera Arja ei malta Suomen-lomallaankaan istua jouten, vaan on auttanut Kädentaitajia kahvilan pyörittämisessä.

Satutuokiot Pytingin yläkerrassa

Pytingin yläkerrassa järjestetään torstaina 20. joulukuuta, perjantaina 21. joulukuuta ja lauantaina 22. joulukuuta kello 16–17 lasten satuhetki, jossa Pöllömuori lukee lapsille satuja aulaan rakennetussa tiipiissä. Sinne voivat vanhemmat jättää lapset turvallisesti ostos- ja kahvihetkensä ajaksi. Satutuokiot kuuluvat Pälkäneen kulttuuripalveluiden ja Muodonmuutoksia ry:n lukutaitohankkeeseen. Lapsille lukeminen on arvokasta, sillä se kasvattaa lasten sanavarastoa ja antaa mielikuvitukselle mahdollisuuden kehittyä aivan toisin kuin vaikkapa valmiiksi pureskellut televisio-ohjelmat.

Pytingin Joulutalo avoinna jouluviikolla ti–la klo 10–17. Pytinki hiljenee joulunviettoon ja on kiinni tammikuun ajan.