Sanna Hämäläinen jättää Aito Säästöpankin ja siirtyy opiskelemaan

Sanna Hämäläinen.

Aito Säästöpankin Pälkäneen ja myöhemmin myös Luopioisten konttorien pankinjohtajana vuodesta 2010 lähtien toiminut Sanna Hämäläinen on päättänyt ryhtyä kokopäiväiseksi opiskelijaksi. Hämäläinen panostaa jatkossa täysipäiväisesti oikeuspuolen ammattikorkeakouluopintoihinsa, jotka hän aloitti noin puolitoista vuotta sitten.

– Aloitin säästöpankkiurani vuonna 1991, joten asiakkaat ovat tulleet minulle kuluneen 27 vuoden aikana tutuiksi ja läheisiksi. Olen nauttinut työstäni mukavien asiakkaiden ja työkavereiden ympäröimänä. Nyt on kuitenkin aika lähteä kokeilemaan jotain ihan uutta ja teen sen levollisin mielin. Asiakkaat jäävät hyviin ja osaaviin käsiin, Hämäläinen toteaa.

Aito Säästöpankin on tarkoitus ilmoittaa Sanna Hämäläisen seuraajasta lähiaikoina.