Joulupukki vieraili Ämmätsässä

Joulupukin polvelle mahtuivat mukavasti istumaan Ämmätsän reippaat tontut Taika ja Samuli Härkälä.

Ämmätsän Kylätalolla vietettiin perjantaina 7. joulukuuta Kyynärö-Ämmätsä-Vahdermetsän Kyläyhdistyksen järjestämiä pikkujouluja entisajan kuusijuhlan hengessä. Jätkänkynttilät ja tunnelmalliset koristeet toivat vieraille juhlamielen heti pihaan saapuessa. Hämyisässä salissa saatiin nauttia Hilja Tellervon valmistamasta makoisasta riisipuurosta manteleineen väskynäsoppa kyytipoikana.

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Nisula juonsi ohjelman ja järjesti lisäksi erittäin kinkkisen tietokilpailun. Yhteislaulujen säestyksestä vastasi huippuvireessä jammaillut piano & kitaraduo Roikolat. lllan aikana pidettiin myös perinteiset arpajaiset, joista hyväonnisimmat saivat mukaansa kivoja palkintoja. Päävoittona ollut K-Market Järvikansan lahjoittama herkkukori pääsi Elina H:n joulupöytää koristamaan.

Varsinainen tähtihetki oli kuitenkin itse Joulupukin saapuminen peltiporolla kaukaa Korvatunturilta. Vaikka nyt eletään Pukin kiireisintä sesonkia, hänellä oli onneksi aikaa piipahtaa Kylätalolla kertomassa kuulumisia ja jakaa kaikille kilteille – eikä meillä muita tietysti ollutkaan – perinteiset muistiaispussit karkkien ja omenan kera. Joulupukki-laulun saattelemana Pukki päästettiin viimein jatkamaan matkaa kohti uusia koteja, kouluja ja kylätaloja. Pikkujoulun päätteeksi nautittiin torttukahvit ja kiitettiin kaikkia mukavasta yhteisestä hetkestä sekä toivotettiin kaikille rauhallista joulunodotusta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?