Ikäpisteiden toiminta jatkuu joulutauon jälkeen

Ikäpisteen pikkujoulut Onkkaalassa keräsivät tuvan täyteen. Toiminta jatkuu taas joulutauon jälkeen.

Luopioisten ja Onkkaalan Ikäpisteiden toiminta on jälleen alkamassa joulutauon jälkeen. Luopioisissa kahvipannu on kuumana jo ensi viikolla, Onkkaalassa viikkoa myöhemmin.

– Ikäpisteen toiminta on avointa ja maksutonta toimintaa kaikille pälkäneläisille ikäihmisille, kertoo Ikäpisteiden toiminnasta vastaava vanhustyön fysioterapeutti Tiina Knuutinen.

– Toimintaa järjestetään yhteistyössä Kangasalan kaupungin vanhustyön ja paikallisten järjestöjen kanssa. Tarkoituksena on tarjota ikäihmisille vertaistukea, neuvontaa ja mielekästä toimintaa.  Ikäpisteillä tapaat vanhustyön ammattilaisia sekä pääset luomaan sosiaalisia kontakteja rennossa ilmapiirissä, jatkaa Knuutinen.

Ikäpisteillä on pienen jumppatuokion lisäksi monipuolista, kävijöitä kiinnostavaa ohjelmaa.

– Esimerkkejä ohjelmasta ovat muun muassa paikallishistoriaan tai luontoelementteihin tutustuminen sekä kulttuuri- ja asiapitoiset esitykset, usein myös laulamme ja tietovisailemme yhdessä, kertoo Knuutinen.

Luopioisten Ikäpisteen toiminta alkaa ke 23.1. klo 9.30 Seuratalolla, Onkkaalan Ikäpisteen toiminta ti 29.1. klo 9 Perhekeskus Pirtillä (Keskustie 1).