Kangasalan koulujen ja päiväkotien ruokalistoilla muutoksia – elintarviketoimittajalla toimitusvaikeuksia

Kangasalan koulujen, päiväkotien ja hoivayksiköiden ruokalistoilla on muutoksia tällä viikolla, sillä kaupungin elintarviketoimittajalla on vaikeuksia toimittaa kaikkia tilattuja elintarvikkeita.

– Muutokset koskevat lähes kaikkia ateriapalveluiden kohteita, ja ne johtuvat tukkuliikkeen toiminnan muutokseen liittyvistä ongelmista. Puuttumaan on jäänyt esimerkiksi salaattiraaka-aineita ja kappaletavaraa kuten lihapullia ja uunimakkaroita, Kangasalan ateria- ja siivouspalvelupäällikkö Hannakaisa Haanpää kertoo.

Kuluvalla viikolla on jouduttu siirtämään tiistain ruoka maanantaille ja keskiviikon ruoka tiistaille. Näin keskiviikolle on pystytty varautumaan uusilla ruuilla.

Ruokalista ilmoitetaan kaikissa kohteissa päivittäin, ja JamixMenu -applikaatiota päivitetään myös joka päivä. Haanpää kertoo, että tilanteen odotetaan korjaantuvan piakkoin.

– Ruokaa on tarjolla kaikissa palvelupaikoissamme päivittäin, mutta muutokset ruokalistoissa ovat kuitenkin mahdollisia.

Kangasalan ateria- ja siivouspalvelut on kaupungin oma palveluntuottaja, joka palvelee päiväkodeissa, kouluissa ja hoivayksiköissä sekä kaupungin julkisissa kohteissa. Ateriapalvelut tarjoaa arkisin noin 9000 ateriaa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.