Kirjasto tuo kirjat kotiin

Pälkäneellä käynnistyy Kirjat kotiin -palvelu, joka kuljettaa kirjaston aiheiston kotiin, jos asiakas ei sairauden, vamman tai muun syyn vuoksi voi itse asioida kirjastossa.

Kirjat kotiin -palvelun kehittäminen on ollut osa Etelä-Pirkanmaan kirjastojen yhteistä hanketta Kirjastot yhteistyössä sosiaalipalveluiden kanssa Etelä-Pirkanmaalla. Hankkeeseen kuuluvat Pälkäne, Valkeakoski, Akaa ja Urjala. Yhteistyössä mukana olevat kirjastot jakavat keskenään kokemuksia sekä kehittävät toimintaa ja mainontaa.

Kirjat kotiin -palvelu on hyvin yksilöllistä asiakaspalvelua. Ennen asiakuutta palvelusta keskustellaan henkilökohtaisesti, käydään läpi toiveita ja tehdään sopimus palvelun aloittamisesta. Kirjaston henkilökunta valitsee aineiston keskustelun pohjalta tai asiakas voi itse esittää toivomuksia tai valita aineiston. Aineisto vaihtuu noin kerran kuukaudessa.

Kirjat kotiin -palvelun asiakkaaksi pääsee ottamalla yhteyttä kirjastoosi. Palvelun voi aloittaa myös omainen tai muu yhteyshenkilö. Omaishoitajatkin kuuluvat palvelun piiriin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?