Puutikkalassa ideoidaan elämää kylään

Sunnuntaina Puutikkalassa kokoonnutaan suunnittelemaan kylän tulevaisuutta. Puutikkalan VPK:n väki tekemässä alustavia suunnitelmia Pytingillä. Kuva: Mikko Tuononen.

Puutikkalan VPK ry järjestää tulevana sunnuntaina kaikille avoimen kahvitilaisuuden Saksalan Isosaaressa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kyläläiset sekä muut Puutikkalan kylän ystävät kertomaan, mitä toivoisivat kylään sekä ideoimaan, miten kylän elämää voitaisiin piristää.

Sunnuntaina on tarkoitus myös laittaa alulle kyläsuunnitelma, joka on ikään kuin kyläläisten oma ohjekirja ja tahdonilmaisu oman kylän toiminnan kehittämiseksi ja sen kehittämistarpeiden kartoittamiseksi. Kyläsuunnitelma on asiakirja, joka toimii perustana muun muassa kyläavustuksia haettaessa. Tilaisuudessa on mahdollisuus vastata kyläkyselyyn, joka liittyy juuri kyläsuunnitelmaan. Kyselyssä kerätään niin vakituisten kuin vapaa-ajan asukkaidenkin näkemyksiä, toiveita ja ideoita liittyen kylän tulevaisuuteen. Mikäli kahvitilaisuuden ajankohta ei sovi, niin kyselyyn voi vastata myös osoitteessa www.puutikkala.fi.

Tilaisuudessa ovat mukana myös helmikuun alussa julkistetun kyliin lisää elinvoimaa tavoittelevan Kukkian kylät-hankkeen hanketyöntekijä Kirsi Oesch sekä Anna Kulmakorpi maaseudun kehittämisyhdistys Pirkan Helmestä.

Puutikkalan VPK:n väki toivottaa kaikki asiasta kiinnostuneet tervetulleeksi kertomaan toiveensa ja toivoo suurta osanottoa, jotta saataisiin aikaan mahdollisimman antoisa ja idearikas keskustelu ja lisää elämää Puutikkalaan.

Kyläkahvit Puutikkalassa Saksalan Isosaaressa, Saksalantie 144, sunnuntaina 24.2. kello 14.