Luopioisten Osuuspankki menestyi valtakunnallisessa pankkivertailussa

Sirpa Leppäkoski iloitsee Luopioisten Osuuspankin hyvästä sijoituksesta valtakunnallisessa pankkivertailussa.

Luopioisten Osuuspankki menestyi mallikkaasti Kauppalehden tekemässä Suomen paras pankki -vertailuissa. Luopioisten Osuuspankki sijoittui pankkivertailussa sijalle kolme. Sen edelle kiilasivat vain Kuntarahoitus ja Nordea Kiinnitysluottopankki. Pankit asetettiin järjestykseen tuottojen kasvun, kulujen ja tuottojen suhteen, liiketulosprosentin, oman pääoman tuoton, tulosmuutoksen ja vakavaraisuussuhteen perusteella.

Luopioisten Osuuspankin toimitusjohtaja Sirpa Leppäkoski on iloinen pankin hyvästä sijoituksesta: maaseutupankista voi ponnistaa korkealle myös valtakunnallisessa vertailussa. Leppäkoski sanoo, että pankin toiminnan periaatteena on hyvä asiakaspalvelu ja oman paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistaminen. Pankki on tukemassa paikkakunnan elinvoimaisuutta olemalla mukana useissa paikkakuntaa koskevissa hankkeissa ja tapahtumissa lahjoituksin tai hankkeita rahoittamalla.

– Olemme myös onnistuneet näissä tavoitteissa hyvin. Konttorimme on avoinna joka arkipäivä ja siellä palvelee ystävällinen ja osaava henkilökunta. Asiakkaamme ovatkin antaneet meille huippulukeman asiakassuositusmittauksessa. Meidän pankkimme NPS-lukema, joka kertoo asiakkaiden suosituksista, on kiitettävää tasoa eli 91, Leppäkoski toteaa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.