Luopioisten kirkossa konsertti ”Kukka liittyvi kukkahan”

Tiistaina 16.7. kello 19 kuullaan Luopioisten kirkossa laulu- ja pianomusiikkia, lisäksi myös urut soivat. Esiintyjinä ovat Johanna Järvinen, sopraano, ja Kaija Huhtanen, piano ja urut. Konsertin nimi ”Kukka liittyvi kukkahan” on lähtöisin Erkki Melartinin Mirjamin laulusta.

Esiintyjäkaksikon taival alkoi kesällä 2014, kun Huhtanen toimi kanttorina Pälkäneen seurakunnassa. Yhdessä on pidetty konsertteja Luopioisissa kahtena kesänä sekä yksi joulumusiikin konsertti, jolloin mukana esiintymässä oli myös sopraano Pia Pajala. Kaksikko on konsertoinut myös Kanta-Loimaan kirkossa.

Johanna Järvinen asuu vakinaisesti Turussa, jossa hän työskentelee kuoronjohtajana lukuisten kuorojen parissa. Luopioisissa hän on pitkäaikainen kesäasukas. Kaija Huhtanen on koulutukseltaan diplomipianisti, musiikin tohtori sekä kanttori, joka toimii Loimaan seurakunnassa johtavana kanttorina. Huhtasen varsinainen kotipaikka on Luopioinen.

Tiistai-illan konsertin säveltäjänimiä ovat Schumann, Strauss, Sibelius, J.S. Bach, Melartin, Merikanto sekä Hovland. Konserttiin on vapaa pääsy, kolehdin tuotto menee ystävyysseurakuntaan Viron Pilistvereen.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.