Kukkia Ensemblen ja the Men-yhtyeen Klasariklubi veti Aslak-klubin täyteen

Kukkia Ensemble ja the Men-yhtye esiintyivät Aslak and the Eskimos -klubilla viime lauantaina.

Kukkia Ensemblen jousikvartetti ja the Men-yhtye tarjosivat monipuolisen musiikkielämyksen Aslak and the Eskimos -klubin yleisölle Kuohijoen Venetsialaisissa viime lauantaina. Illan teemana oli eri musiikkilajien yhdistäminen. Klubin yläkerran näyttämöllä nähtiin myös kvartetti eriväristen tunnelmavalojen valaisemana. Konsertin aluksi jousikvartetin soittamat Beethoven ja Tsaikovski upposivat yleisöön kuten myös elokuvamusiikki. Kimmo Hakolan nykymusiikkiteoksesta yleisö löysi jopa heavy metalin-musiikin piirteitä.

Tauon jälkeen klubiyleisö sai kuulla toivekappaleita. Sellisti Eeva Rysä soitti kauniisti Cats-musikaalin Memoryn ja altisti Eri Sugita toi aidon tunnelman japanilaiseen Sakura-kappaleeseen. Viulistit Riikka Westerlund ja Anssi Koskela pääsivät näyttämään taituruutensa Leonard Bernsteinin vauhdikkaassa kappaleessa America.

Ennen siirtymistä Aslak klubin yläkerrasta alakerran tiloihin illan isäntä Aslak Christiansson tunnelmoi jousikvartetin kanssa What a Wonderful World -kappaleen.

Esitykset miellyttivät kovasti yleisöä, joka nousi ylös osoittamaan suosiota. Yhteisesiintyminen jatkui klubin alakerrassa. Tiivis tunnelma huipentui Kukkia Ensemblen kvartetin ja The Men-yhtyeen jammailuun.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.