Sahalahden omatoimikirjaston käyttöönotto viivästyy

Sahalahden kirjastoon ei saada omatoimipalvelua vielä tämän vuoden puolella.

Kirjasto oli suljettuna viikon ajan kesäkuussa, kun kirjaston tiloja muutettiin omatoimikäyttöön sopiviksi. Lisäksi kirjastoon asennettiin keväällä lainaus- ja palautusautomaatti.

Kaupungin mukaan omatoimikirjastoa suunniteltaessa ei kuitenkaan osattu varautua kaikkiin teknisiin hankaluuksiin, joita muutoksia tehtäessä tuli vastaan. Niinpä omatoimikirjaston käyttöönotto siirtyy vuoden 2020 puolelle, kun kiinteistössä täytyy toimintavarmuuden ja turvallisuuden vuoksi vielä tehdä joitakin teknisiä muutoksia.

Omatoimikirjastoa voivat käyttää kaikki Pirkanmaan PIKI-kirjastojen asiakkaat itsenäisesti myös palveluaukioloaikojen ulkopuolella. Käytölle ei ole ikärajaa. Omatoimikäytön aikana kirjastossa ei ole henkilökohtaista palvelua.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?