Tero Laurila Sahalahdelta on Vuoden tieisännöitsijä

Tero Laurila vastaanotti palkintonsa viime viikolla Tampereella.

Sahalahtelainen Tero Laurila on valittu Vuoden tieisännöitsijäksi. Hän vastaanotti tunnustuspalkinnon ja siihen kuuluvan kunniakirjan viime viikolla Tampereella.

Tero Laurila aloitti tieisännöinnin vuonna 2004. Hän on liki 15 vuoden ajan tarjonnut osaamistaan ja palvelujaan tiekunnille pääasiassa Pirkanmaalla. Laurila on myös toiminut yksityistieasioiden neuvontapuhelimessa asiantuntijaneuvojana. Yksityisteiden ja muun infran tieisännöinti on laajentunut niin, että se on vuodesta 2008 alkaen työllistänyt Laurilan päätoimisesti.

Vuoden tieisännöitsijä on valittu yksityisteiden tieisännöitsijöiden keskuudesta vuodesta 2008 alkaen. Valinnan suorittavat aikaisempina vuosina Vuoden tieisännöitsijäksi valitut yhdessä Suomen tieyhdistyksen edustajan kanssa.

Yksityisteiden tieisännöitsijä on täysin suomalainen innovaatio. Missään muussa maassa ei ole kyseistä osaajakuntaa.