Kostia-areena muuntautuu musiikkiareenaksi – Valkeakosken soittokunta svengaa isänpäivänä areenalla

Valkeakosken soittokunta soittaa isänpäivänä Kostia-areenalla. Kuva: Tommi Käppi

Valkeakosken soittokunta tarjoilee viihteellisen konsertin isänpäivänä eli sunnuntaina 10. marraskuuta kello 15. Konserttipaikkana on Pälkäneen Kostia-areena, joka toimii nyt ensimmäistä kertaa musiikkiareenana.

Valkeakosken soittokunta on noin neljänkymmen soittajan vahvuinen kokoonpano, joka jatkaa yli satavuotista valkeakoskelaista puhallinmusiikkiperinnettä. Soittajia on mukana Valkeakosken lisäksi myös lähikunnista, Pälkäne mukaan lukien.

Konsertin ohjelmisto on monipuolista rytmikästä viihdettä, vanhoja swingejä ja lattareita. Ohjelmassa on muun muassa Frank Sinatran tunnetuksi tekemiä hittejä, Luis Priman säveltämä Sing, Sing, Sing ja Irwin Berlinin Puttin’ On The Ritz saavat myös suuren puhallinorkesteritulkinnan.

Konsertissa kuullaan myös suomalaista musiikkia. Erik Lindström, Antti Sarpila ja Antti Nissilä ovat säveltäneet hienosti isolla orkesterilla soivaa musiikkia. Konsertissa esiintyy myös soittokunnan pienkokoonpano Walki Brass johtajanaan Pekka Numminen. Tämä vahvistettu seitsikko esittää neljä kappaletta.

Vajaan kahden tunnin mittaisen konsertin johtaa Lauri Lehtonen. Konsertissa on väliaika, jonka aikana voi nauttia kahvion tarjonnasta. Lippuja voi ennakkoon hankkia Lions Club Pälkäneen kautta.