Kangasala-Jukola teki taloudellisesti positiivisen tuloksen

Kangasala-Jukola ylsi taloudellisesti positiiviseen tulokseen, vaikka riskit olivatkin suuret. Kangasalla kilpailukeskus rakennettiin kenttäolosuhteisiin pellolle, mikä tarkoitti lisäkustannuksia, kun kaikki tarvittava sähköistä, vesi- ja viemäriputkista alkaen piti rakentaa itse. Toimintoja varten vuokrattiin myös paljon telttoja.

– Myös sateinen sää oli riski ja olisi aiheuttanut meille suuria lisäkustannuksia. Onneksemme sää kuitenkin suosi meitä. Taloudellisesti saavutimme positiivisen tuloksen, mikä antaa Kangasala SK:lle hyvät mahdollisuudet panostaa nuorisotoiminnan kehittämiseen. Seura onkin palkannut valmentajan vetämään nuorten valmennusta, Kangasala-Jukolan markkinointipäällikkö Asko Vesanen toteaa.

Kangasala-Jukola rakennettiin kenttäolosuhteisiin alusta asti itse. Kuva: Ilpo Kuparinen