Lehden jakelussa ongelmia, apua iltapäivällä – ja digistä

Sydän-Hämeen Lehden jakelussa on ollut keskiviikkona ongelmia. Varhaisjakelu myöhästeli liukkauden vuoksi paikoin sekä Pälkäneellä että Kangasalla.

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakko puolestaan vaikuttaa Sydän-Hämeen Lehden jakeluun niillä tilaajilla, joiden lehden jakelusta vastaa Posti.

Tilaajat pääsevät lukemaan Postin lakon aikana julkaistuja Sydän-Hämeen Lehden näköislehtiä maksutta ja ilman kirjautumista osoitteessa shl.fi/digilehti. Näköislehteä pääsee lukemaan myös Sydän-Hämeen Lehden Raitti-uutissovelluksella, jonka voi ladata iOS- tai Android-laitteelle ilmaiseksi omasta sovelluskaupasta tai suoraan tästä linkistä.

Digitunnuksilla paikallislehden digitaalisia sisältöjä pääsee lukemaan myös lakon jälkeen. Tilaajat voivat hankkia omat digitunnukset täältä. Jos sinulla on jo omat digitunnukset, mutta salasana on päässyt unohtumaan, saat tilattua itsellesi uuden salasanan täältä.

Lakon aikana ilmestyvistä Sydän-Hämeen Lehden numeroista tilataan ylimääräisiä paperilehtiä Pälkäneen konttorille osoitteeseen Onkkaalantie 58. Tilaajat voivat käydä noutamassa lehtensä toimistoltamme keskiviikosta perjantaihin kello 9–15.

Lisäksi lehtinippuja toimitetaan tilaajia varten tällä viikolla keskiviikkona iltapäivän aikana Luopioisten Pytinkiin, Anssin Kauppaan Aitooseen, kahvila-ravintola EloTähkään Rautajärvelle, Kuhmalahden Kauppaan ja Sahalahden kirjastoon.